Bakom kulisserna på Dance For Love-kontoret i Stockholm

Bakom kulisserna på Dance For Love-kontoret i Stockholm

Såhär ser det ut på vårt temporära kontor där alla vi som jobbar med att arrangera Dance For Love Stockholm möts varje måndag. Arbetet drog igång i våras med att komma fram till gemensam värdegrund och hur vi ville jobba. Då var vi bara fem personer på mötena, men efter hand har vi blivit fler och fler och nu är vi ungefär tio personer som ses på soppa och arbetsmöte en gång i veckan! Alla som jobbar med Dance For Love gör det helt ideellt och efter principen att man bidrar med vad man vill och kan.

Vill du också jobba med Dance For Love? Det behövs fortfarande volontärer som vill jobba med oss under själva evenemanget. Och förutom att jobba med världens bästa kolleger får man även en snygg t-shirt! För mer info, maila till marvil.comics@gmail.com.

 

Jag heter Ulrika Bandeira och är projektledare inom film och kultur. På Dance For Love jobbar jag med kommunikation. För mig erbjuder Dance For Love en möjlighet att ta ställning för ett öppnare och tolerantare Sverige. Tillsammans skapar vi det samhälle vi vill leva i!