Presenterar Niki Tsappos som host i Stockholm

Presenterar Niki Tsappos som host i Stockholm

Foto: Einar Kling-Odencrants

Vi är stolta att presentera Niki Tsappos som Host och MC för Dance For Love i Stockholm. Niki är en av världen bästa hiphop dansar som senaste åren även tagit plats som MC och DJ. Hennes energi, karisma, glädje får vilket dansgolv som helst att gunga!  Lördagen 13 september är hon host och MC tillsammans med dunderdan på Dance For Love i Stockholm kl 15.00 – 17.00.

Niki och hennes partner Martha tog för några år sedan det första svenska VM-guldet i hiphop på den internationella streetdance-tävlingen Juste Debout i Paris och var den första kvinnliga duo som tog VM-guldet. Hon har hostat på Streetstar, Scandinavian Super Jam och en mängd andra stora dansevent och nu kommer hon Dance For Love. 

Jag heter Yannick Porter och är projektledare för Dance For Love i Stockholm. Till vardags jobbar jag som community organizer på Greenpeace i Norden. Jag är utbildad på Kaospiloterna i Danmark och Åsa Folkhögskolas streetdance linje. För mig är Dance For Love ett komplement till den antirasistiska rörelsen, där vi erbjuder en bild av det samhälle jag vill se – Ett öppet, mångkulturellt samhälle med gemenskap